Anvädning av presentreklam

PresentreklamJag har världens mest underbara vänner, jag tror att de flesta säger så om sina vänner eller rättare sagt så hoppas jag att de flesta känner så med sina vänner, att dem kan känna att dem trivs så bra med sina vänner som jag gör.

Det som jag gillar allra mest med mina vänner är att vi har så otroligt mycket gemensamt med varandra, vi tycker om precis samma saker och därför tycker vi även att det är roligt att prata om samma saker, vilket gör att det blir så mycket roligare att umgås.

Vi pratar om allt mellan himmel och jord

Våra disskutioner kan vara otroligt djupa men dem kan också vara väldigt ytliga. Häromdagen så pratade vi om en ganska intressant sak, nämligen presentreklam. En av mina vänner hade hört talas om presentreklam via en annan vän till henne.

Hon berättade att det var två olika företag som skulle marknadföra sina företag och se vilken metod som fungerade bäst. Det ena företaget skulle stå på stan och dela ut hela vanliga flyers till personer som gick förbi där det stod fakta om deras företag och det andra företaget skulle använda sig av presentreklam, vilket innebar att dem skulle också dela ut flyers, men med varje flyer så skulle dem också skicka med en penna som hade företagets logga på sig (det är det som är presentreklam för er som inte visste det)

Och det visade sig att presentreklam fungerade otroligt mycket bättre än att bara dela ut flyers.

Jag tyckte att detta var så himla intressant eftersom att jag själv knappt hört talas om presentreklam tidigare och så visade det sig vara så pass effektivt. Om jag ska starta ett företag i framtiden så ska jag absolut använda mig utav presentreklam för att marknadsföra mitt företag.