En av många expansiva smålandsstäder

Lediga lokaler VäxjöFöretagandet och entreprenörskapet lever och frodas i Småland idag. En av de expansiva orterna är förstås Växjö som växt sedan det blev en universitetsstad. Med ett universitet i staden lockas nya studenter som tar med sig ny köpkraft vilket i sin tur förstås lockar till sig nytt företagande och ny handel.

Med många lediga lokaler i Växjö med bra lägen och kostnadseffektiva möjligheter är det ett bra ställe för företagen. Kommunikationerna med övriga landet är goda och här har man i stort sett lika långt till Stockholm som till Göteborg, en central plats med andra ord. Hit kommer dessutom köpare och kunder från andra platser i Småland för att spendera sina pengar.

Det är ju också en vacker stad. Det är inte svårt att hitta vackert belägna lediga lokaler i Växjö för de företagare som söker vackra utsikter och estetiska lägen. Stämningen och atmosfären är inspirerande med trädkantade vägar och grönområden.

Det är helt enkelt en stad som har mycket att erbjuda företagare av olika slag. Här finns plats för många olika slags kommersiella verksamheter med allt från små butiker till stora industriverksamheter. Med läget är staden också en bra startpunkt för att nå ut till andra städer och orter i området. Med tanke på utbudet av lediga lokaler i Växjö är det här staden att vara för många småländska företag.

Sedan går det ju inte att understryka nog hur viktigt universitetet är för området. Universitetet för in nytt blod och nya pengar i staden och även nya kompetenser som behövs för att ytterligare expandera och utveckla staden. Småland är helt klart på gång, trots konjunktursvängningar, och är en lovande grogrund för alla intresserade och framtidsivriga företagare.

Läs mer om fastigheter genom att klicka här : Fastigheter