En boost för ditt värmesystem (och plånbok)!

Tycker du att din värmepump presterar för dåligt och kostar för mycket?
De flesta värmepumpar klarar bara av att stå för en del av uppvärmningen av ditt hem. Har du ett stort hus så känner du till detta. Det blir extra tydligt under vinterhalvåret när temperaturen kryper neråt i graderna. Den inbyggda elpatronen kan hjälpa en del då den sätts igång vid temperaturer under +5 och hjälper till att producera mer värme. Elpatronenen fungerar ju även om din bergvärmepump är underdimensionerad eller om energibrunnen har tappat effekt. Men skulle det inte vara bra om elpatronen inte behövdes kopplas in? Om det fanns något som kunde behålla uppvärmningen stadig ändå?
Hur fungerar det?
När du installerar en Mitsubishi booster FLB 50i så minskar du driften av din elpatron. Detta gör att den effektiva uppvärmningen håller mycket längre ner i temperaturerna och att elpatronen inte behöver kopplas in lika ofta. Boostern använder sig av modern teknik och arbetar steglöst, bara när den behövs, mellan 1-5kW.

 Backupfunktion

 I sällsynta fall under väldigt stränga vintrar kan det vara så att din frånluftsvärmepump trots allt inte klarar av att  värma upp ditt hus och ditt vatten. När detta sker så finns en inbyggd funktion i Mitsubishi FKB Booster som  tillåter din elpatron att gå igång. Detta innebär en garanti för att du ska slipper frysa även om temperaturen skulle  sjunka obarmhärtigt lågt. 
 Fler fördelar med Mitsubishi FKB Booster
 • Enkel att koppla in – Boostern går bra att koppla till de allra flesta frånluftsvärmepumpar som finns på  marknaden.
 • Miljövänlig – FLB 50i booster tar värme från den uppvärmda solvärmda uteluften vilket gör den till ett av de  mest miljövänliga uppvärmningssystemen på marknaden