Hyra bil Malmö – Tre x larssons AB

I helgen unnade vi oss faktiskt lite lyx, och hyrde oss en bil.

Det kanske låter som en självklarhet för de flesta av er, och vi kan också förstå det själv, men faktum är att vi faktiskt inte äger en bil trots att vi båda två har körkort. När man bor i en så stor stad som Malmö, och dessutom jobbar bara en busshållplats bort, så har det kommit att kännas som en något onödig och framförallt dyr lyx. Man skall betala bensin, skatter och försäkring, och sen skall man dessutom ägna timmar åt att hitta lämplig parkering. Nej, jag har ärlig talat bättre saker för mig.

Så i helgen hyrde vi faktiskt en bil. Att inte ha bil innebär nämligen inte att vi inte saknar det, det är ju ett som är säkert. Så vi passade på att åka på lite utflykter lite var stans här i Malmö och utanför. Vi åkte och storhandlade och köpte mat för att tag framöver, och vi bara i största allmänhet njöt av lyxen att slippa ta bussen eller gå.

Det är dessutom inte så dyrt som man kanske kan tro att hyra en bil för några dagar. Jag har själv alltid trott att det är jätte dyrt, men det har faktiskt visat sig vara helt fel. I många fall ingår det till och med lite bensin och fria mil, något som man kan utnyttja om man bara tänker efter och är lite smart.

Så ja, vill ni spara pengar och egentligen har bilen mer som en lyx än som en nödvändighet, så är detta helt klart något att satsa på. Om inte annat tål det att testas. Skulle det inte vara något för er så är det ju bara att köpa en ny bil igen.
Bara en tanke liksom…

Intresserad att läsa mer? Klicka här : http://www.xn--hyrabilmalm-1fb.se/