Klarade inte mitt Teori prov..

Teori MalmöSå nära, men ändå inte!

Dags för de dåliga nyheterna. Igår var det dags för teoriprovet efter många, långa timmar framför datorn på trafikskolan. Jag hade pluggat och pluggat tills jag drömde om vägmärken halva natten.

Och så blev det dags för teoriprov. Och jag var såååå nära! Men min hjärna verkade inte riktigt fungera och all teori jag trodde jag kunde utantill var som bortblåst. Och jag var ett par poäng kort för att bli godkänd.

Hela vägen hem var jag ju rätt förkrossad. Nu är jag mest bara lite besviken. Jag var så säker på att jag var redo och att jag kunde allt. Men jag måste ha rört ihop allt ihop när jag väl satt där och skulle pricka i de rätta valen. För jag fick ju inte tillräckligt många rätt.

Så nu får jag väl fundera över om jag vill pröva på igen eller om jag vil ha några fler lektioner teori på trafikskolan. De är väldigt sjyssta där så kanske ett par lektioner till inte kunde skada. Men samtidigt vet jag inte vilken skillnad det skulle göra eftersom jag ju var så säker på att jag kunde allt innan själva provet.

Men men, skam den som ger sig! Jag ska klara det nästa gång, så är det bara! Sedan är det ju inte så att man bara ger upp när man försöker ta körkort. Det är liksom lite väl långt gånget för det nu.

Jag får fundera lite över hur jag vill göra. Kanske kan jag prata med dem på trafikskolan och fråga lite om de har några tips för min teori. Kanske behöver jag bara försöka lära mig alt på ett annat sätt. Eller så kanske jag bara behöver försöka igen och hoppas att prov-nerverna har försvunnit.

Men klara det, det ska jag!

Läs mer om Teori Malmö