Klostermark – ett företag med potential

Som företagare – oavsett vilken bransch man är verksam inom – kunna fokusera helt på sin egen verksamhet. Är man målare, snickare, elektriker eller en större aktör inom trading så måste man kunna lägga alla sin kraft och energi på det område där man har sin specialkompetens. Däremot så måste man även som företagare sköta om saker som rör ekonomi, löner, skatter, in- och utbetalningar och bokslut.

Kort sagt här – att vara en företagare kräver betydligt mer än vad man kanske trott den dagen man registrerat sitt företag hos Bolagsverket och detta är också anledningen till att många företag går omkull inom loppet av något år. Detta kan förklaras av det faktum att om man är exempelvis är målare och startar ett företag inom måleri – ja, då är det också där som man verkligen kan – och vill! – jobba; man räknar dock inte med att den stora delen av tiden ska gå till pappersarbete och då detta arbete dessutom är absolut nödvändigt så ledsnar denna målare ganska omgående.

Det som ligger i orden absolut nödvändigt är att man som företagare måste sköta sin redovisning och att man måste se till att alla regler och lagar verkligen följs – bokföring måste skötas, löner måste betalas ut, fakturor ska betalas in- och ut och om man missköter sin redovisning så handlar det om ganska stora straff. Sveriges lag kräver nämligen att man som företagare ska hålla ordning på sin ekonomi och om det sedan handlar om ett medvetet eller ett omedvetet slarv spelar ingen roll; lagboken ser ingen skillnad på detta utan man riskerar lika mycket oavsett.

Hur ska då denna målare göra för att kunna fokusera helt på sin egen verksamhet och inte riskera dryga böter eller riskera att tröttna på allt pappersarbete?

Jo, han ska ta hjälp av en skicklig redovisningsbyrå och då denna målare är en ganska liten firma med fem stycken anställda så är det bästa valet att han söker sig till en redovisningsbyrå som håller hans egen storlek. Vi kan här säga att denna målare har sin verksamhet i Stockholm och är på jakt efter en skicklig redovisningsbyrå; finns det där några tips som man kan ge gällande detta?

Ja, här finns det ett företag som skiljer sig lite från mängden och denna redovisningsbyrå går under namnet Klostermark. Vad skiljer då Klostermark från konkurrenterna – det finns trots allt ett stort urval av redovisningsbyråer i Stockholm?

Klostermark underlättar och ger service

Det som gör att Klostermark sticker ut handlar om fem stycken ord: Service, bemötande, kompetens, ansvar och engagemang. Det handlar om att man som företagare får exakt den hjälp som man behöver. Klostermark hjälper dig som företagare med fakturor, redovisning, löneutbetalningar, ekonomisk rådgivning, del- och helårsbeslut, löpande bokföring och allt annat som ingår i denna djungel av pappersarbete som kan vara svår att förstå sig på om man saknar erfarenhet, kompetens och tid som företagare.

Detta är dock inget unikt för en redovisningsbyrå och det som istället gör Klostermark till det självklara valet handlar om att de hjälper till med allt detta – fläckfritt – men att de utöver detta också visar ett personligt engagemang som sträcker sig över tid. Klostermark är nämligen genuint intresserade av sina kunder; de vill verkligen hjälpa till och de vill verkligen se till att samarbetet fortsätter sträcka sig över en längre tid.

Många andra redovisningsbyråer i Stockholm kan förvissa sköta redovisning, men där stannar också samarbetet; det vill säga – de sköter sitt jobb och därefter så upphör kontakten. Med Klostermark möts man av tips, man möts av en engagerad- och kunnig personal och man får löpande uppföljning som kan hjälpa sitt företag till en ny nivå.

Ska man således tipsa denna målare i Stockholm om en redovisningsbyrå som kan hjälpa honom och hans företag att verkligen kunna fokusera på sitt specialområde så är det att besöka Klostermark och deras centrala kontor på Kungsholmen. Det besöket kommer han nämligen inte att ångra och det kommer dessutom att följas av betydligt fler. Som vi sa ovan – en sådan engagerad personal är svår att hitta och om man väl gör det; ja, då håller man också fast vid den.